Kielimatkat Britanniaan

  • Englanninkielinen kahden viikon kielimatka
  • Ensimmäisellä viikolla englannintunteja, seikkailulajeja ja kulttuuriretkiä kansainvälisten leiriläisten kanssa
  • Toisella viikolla kokopäiväistä aktiviteettiohjelmaa paikallisten brittinuorten kanssa
  • 21.7.-4.8.2018 kaikille 10–17-vuotiaille kielitaitoon katsomatta
  • PGL Dalguise -leirikeskus, Edinburghin kaupunki ja Harry Potterista tuttu höyryjunareitti
  • Matkan perushinta on 1700 € / lapsi + lennot. Lennon hinta vahvistetaan kun teet varauksen (Finnairin suorat reittimatkat Helsinki-Edinburgh yleensä noin 200-500€ menopaluu)

Kesällä 2018 pääsee Kielikoulu ELF:n suomalaisen ohjaajan kanssa turvallisesti kesäleirille Britanniaan! Tarjoamme vaihtoehdoksi perinteisille kielimatkoille aivan uuden kielimatkakonseptin – kaksi viikkoa täydessä kielikylvyssä idyllisessä leirikeskuksessa Skotlannin nummilla.

Matka on suunniteltu noin 10–17-vuotiaille ja mukaan voivat lähteä kaikki lapset ja nuoret ympäri Suomea kielitaitoon katsomatta. Leirikeskus ottaa vastaan lapsia 7 ikävuodesta ylöspäin, joten jos lapsesi on alle 10 mutta halukas lähtemään mukaan ja tottunut olemaan kotoa poissa, voidaan meidän ikärajastamme joustaa. Järjestämme ennen matkaa perehdytyksen, jossa käydään läpi keskeistä matkalla tarvittavaa sanastoa. Reissussa on mukana suomalainen ohjaaja auttamassa mahdollisissa pulmatilanteissa.

Viidentoista vuorokauden leiri vietetään täyden palvelun leirikeskuksessa, jonka linnamainen päärakennus on Petteri-kani -kirjojen luojan Beatrix Potterin vanha kesäasunto. Päiväretket kulttuurikohteisiin tehdään leiriltä käsin, eli kaikki yöt vietetään leirikeskuksen majoitustiloissa.

unsorted

Leirillä lapset ja nuoret osallistuvat kokopäiväiseen leiriohjelmaan. Ensimmäisen viikon paketti on nimeltään Scottish Adventure and Study. Tällä viikolla olemme ryhmissä muiden kansainvälisten leiriläisten kanssa ja saamme aamupäivisin muutaman tunnin kielenopetusta formaalissa luokkahuonetilanteessa pätevän englanninopettajan johdolla. Tämä on hyvä pehmeä lasku englanninkieliseen ympäristöön. Opetusta annetaan neljän eri taitotason ryhmissä, joten jokaiselle löytyy varmasti haastetta. Iltapäivisin ja iltaisin vietämme aktiivista leirielämää kokeilemalla erilaisia seikkailulajeja, esimerkiksi seinäkiipeilyä, jousiammuntaa, esteratoja, maastopyöräilyä tai lautanrakennusta. Teemme viikon aikana myös kaksi kokopäiväistä päiväretkeä: pääsemme Fort Williamiin Harry Potter -elokuvista tuttua höyryjunareittiä pitkin sekä käymme Edinburghissa tutustumassa kaupunkiin ja ostamassa tuliaisia. Tässä alustava viikko-ohjelma Scottish Adventure and Study -viikolle:

Toinen kurssiviikko on nimeltään Adventure Activity Programme ja se on ensimmäistä viikkoa rennompi, kun emme enää opiskele englantia luokkahuoneessa, mutta sitäkin intensiivisempi, kun olemme ikäryhmissä paikallisten englanninkielisten lasten kanssa aamusta iltaan. Tällä viikolla saamme kokeilla lisää erilaisia seikkailulajeja, tutustua paikallisiin lapsiin ja kerryttää rohkeutta käyttää englantia erilaisissa tilanteissa. Alla näet tämän leiriviikon esimerkkiohjelman:

Matkalle lähtee mukaan enintään 15 lasta ja nuorta Suomesta sekä Kielikoulu ELF:n ohjaaja. Ryhmän kanssa leirillä on siis suomea ymmärtävä aikuinen, mutta matkan kieli heti lentokentältä alkaen on englanti. Matkat Skotlantiin taitetaan Finnairin suorilla reittilennoilla Helsingistä Edinburghiin ja Skotlannissa liikumme sekä tilaustakseilla että reittikulkuneuvoilla. Majoitumme keskuksen majoitus-rakennuksissa, muiden saman ikäisten leiriläisten kanssa samoissa huoneissa.

Matkan hinta muodostuu kahdesta osasta, itse leiristä sekä lennosta. Leirin hinta on kaikille sama, 1700 € / lapsi. Tämä sisältää ohjelman, majoituksen ja täysihoidon koko 15 päivän matkan ajan. Lisäksi maksettavaksi tulee lennon hinta, joka riippuu varausajankohdasta sekä lapsen iästä. Hinta vahvistetaan kun varaat paikan matkalta. Varattuasi paikan pyydämme lentoyhtiöltä senhetkisen hinnan ja lentoyhtiö ”jäädyttää” hinnan kolmeksi vuorokaudeksi. Tämän ajan sisällä tulee maksaa Kielikoulun tilille lentolipun hinta, joka toimii samalla matkan varausmaksuna. Varausmaksu palautetaan jos matka peruuntuu kielikoulusta johtuvasta syystä, mutta jos perutte itse lähdön varausmaksua ei palauteta. Toukokuussa laskutamme itse kielimatkan hinnan 1700€. Matkavakuutus tulee jokaisen lähtijän hankkia itse. Käyttörahaa on hyvä varata myös mukaan matkamuistoja, herkkuja ja muita ostoksia varten.

PGL-leirikonseptiin voit tutustua osoitteessa https://www.pgl.co.uk/en-gb/adventure-holidays

Ilmoittautumiset ja lisätiedot: info@kielikouluelf.fi tai 044 3267 677