Musiikkijumppa

  • Englanninkielinen harrastus lapsille
  • Liikuntaa, laulua ja kielenoppimista
  • Englantia ei tarvitse osata ennestään

English Language Fun -musiikkijumppa on hauska harrastus lapsille. Musiikkijumpassa kehittyy niin koordinaatio, mielikuvitus kuin itsevarmuuskin. Musiikkijumpassa kaikki lapset sukupuoleen katsomatta pääsevät satuseikkailulle, jossa liikutaan musiikin ja laulun säestämänä. ELF-musiikkijumppa on mainio tapa oppia englantia ja ylläpitää taitoa ilman muodollista kielenopetusta: ohjaajat puhuvat tunneilla vain englantia mutta pitävät huolen siitä, että kaikki ymmärtävät, mistä aktiviteeteissa on kyse. Tunneilla käytetään ymmärryksen tukena kuvia ja eleitä sekä runsasta kertausta.

Musiikkijumppatunnit rakentuvat aktiivisten laululeikkien ja musiikkiin liittyvien pelien varaan. Jokaiseen 45-minuuttiseen jumppakertaan mahtuu paljon erilaisia liikunnallisia ja musiikillisia aktiviteetteja, jotka ohjataan englanniksi. Laulamme laululeikkejä, temppuilemme temppuradoilla, leikimme leikkivarjolla ja leikimme ohjattuja liikunnallisia ryhmäleikkejä, joissa on runsaasti kommunikaatiota englanniksi. Jokaiseen kertaan kuuluu myös rauhallisempi toiminnallinen tuokio, jolloin pelataan sanastopelejä kuvakorteilla tai luetaan kuvakirjaa.

Syksyllä 2017 jumpataan maanantaisin Juhannuskukkulan koulun salissa, kello 18.00-18.45.

Musiikkijumppa maksaa 39,80 euroa kuukaudessa. Turun Seudun Yksinhuoltajat ry:n jäsenet saavat 25 % alennuksen jumpasta.

Jos haluat ilmoittautua mukaan tai kysyä lisää musiikkijumpasta, ota yhteyttä kielikouluun puhelimitse 044 326 7677 tai sähköpostitse info@kielikouluelf.fi.