Mukkelis Makkelis

Mukkelis Makkelis -kerhokeskus sijaitsee Turun keskustassa Kasarminkadulla. Mukkelis Makkeliksella voi järjestää liikunnalliset syntymäpäivät noin 3–10-vuotiaille lapsille. Ohjattuja liikuntasynttäripaketteja on kaksi erilaista: pienemmät liikuntasynttärit enintään 12 vieraalle ja isot synttärit, joille mahtuu 25 lasta. Järjestämme myös maksimissaan 15 lapsen mysteeripelisynttäreitä, joilla ratkotaan pakopelityylisiä arvoituksia temppuilun ohessa. Mysteeripelejä voi tulla myös pelaamaan kerhokeskukselle synttäriaikojen ulkopuolella, katso vapaita aikoja varauskalenteristamme tai ota yhteys kerhokeskukseen. Tilan voi myös varata omatoimisynttäreitä varten kahdeksi tai kolmeksi tunniksi.

Liikuntasynttäreiden lisäksi tilamme soveltuvat mainiosti päiväkoti- ja harrastusryhmien käyttöön, sekä yhdistysten ja kerhojen tapaamisten järjestämiseen. Neuvottelemme mielellämme myös muusta tilavuokrasta.

Mukkelis Makkeliksen suuret ja valoisat tilat ovat hiljaisen tien varressa ja rakennuksen edessä on ilmaista parkkitilaa. Mukkelis Makkeliksella on iso temppusali, josta löytyy trapetsi ja renkaat, puolapuita, kiipeilytelineitä, liukumäki, luola ja huippusuosittu vaahtomuovimonttu eli juustomeri! Meidän kanssamme samoissa tiloissa toimii Kielikoulu ELF, joka järjestää lasten kielikerhoja kouluissa ja päiväkodeissa, sekä enkkujumppaa ja kielileirejä Mukkelis Makkeliksella.

Ajankohtaista

14.2. Ystävänpäivän disko 7-10 -vuotiaille kello 17.30-19.30

Ystävänpäivän disko 7-10 -vuotiaille Mukkelis Makkeliksella. Tanssia ja temppuilua Mukkeliksen henkilökunnan valvonnassa, pieni herkkubuffet. Tilaisuus on sukupuolisensitiivinen ja syrjinnästä vapaa. Ei pääsymaksua, osallistuminen vain ennakkoilmoittautumisella Vello-kalenterissa.

Ilmoittaudu täällä

Diskon facebook-tapahtuma

18.-22.2. ELF Winter Fun -englanninkielinen päiväleiri Mukkeliksella 8-16 tai 10-14

ELF Winter Fun -leirillä vietetään viisi toiminnantäyteistä päivää kerhokeskus Mukkelis Makkeliksella, Turun keskustassa. Kurssille ovat tervetulleita esi- ja alakoululaiset aiemmasta kielitaidostaan riippumatta.  Maanantaista perjantaihin 18.-22.2.2019. Viisipäiväinen kurssiviikko maksaa puolipäiväisenä (kello 10-14) 115,90 euroa ja kokopäiväisenä (kello 8-16) 163,40 euroa per lapsi.

Lisätietoa kielikoulun leirisivulta

Leirin facebook-sivu

Avoimet touhuaamut kello 9-12 kuukauden ensimmäisenä keskiviikkona

Maaliskuussa 6.3., huhtikuussa 3.4. ja toukokuussa 8.5.

Kaikenikäiset lapset ovat tervetulleita leikkimään ja touhuamaan Mukkelis Makkeliksen salissa oman aikuisen valvonnassa! Keittiössä voi syödä omia eväitä (jääkaappi, vedenkeitin ja mikro käytettävissä). Paikalla Mukkelis Makkeliksen henkilökuntaa ohjaamassa välineiden käytössä. Ei ennakkoilmoittautumista, hinta 6 euroa / lapsi, aikuiset ilmaiseksi.

Avoimet touhuillat ja lapsiparkki kello 17-20 lauantaisin kerran kuukaudessa

Maaliskuussa 23.3., huhtikuussa 13.4. ja toukokuussa 18.5.

Avoimiin touhuiltoihin ovat kaikenikäiset lapset tervetulleita leikkimään ja touhuamaan Mukkelis Makkeliksen salissa oman aikuisen valvonnassa! Keittiössä voi syödä omia eväitä (jääkaappi, vedenkeitin ja mikro käytettävissä). Paikalla Mukkelis Makkeliksen henkilökuntaa ohjaamassa välineiden käytössä. Ei ennakkoilmoittautumista, hinta 6 euroa / lapsi, aikuiset ilmaiseksi.

Lapsiparkit järjestetään avoimien iltojen yhteydessä. Lapsen voi tuoda avoimeen iltaan ja jättää Mukkeliksen ohjaajien valvontaan. Avoin ilta lapsiparkkipalvelulla 15€ / lapsi. Lapsiparkkiin rajattu määrä paikkoja ja osallistuminen vain ennakkoilmoittautumisella. Varaa paikka info@mukkelismakkelis.fi tai 044 9826636.

Lastenkirppis lauantaina 25.5. kello 9-15

Siivouspäivänä 25.5. kerhokeskus muuttuu lastenvaatteiden ja -tarvikkeiden kirpputoriksi! Varattavissa on pöydällisiä ja pöydättömiä myyntipaikkoja niin salin kuin kerhohuoneen ja keittiönkin puolelta. Osa salista pidetään temppuilukäytössä, joten kaupanteon lomassa pääsee myös pomppimaan juustomereen ja rakentelemaan jättilegoilla! Pöytäpaikat 15€ ja pöydättömät paikat 10€, myyntipaikkoja rajattu määrä. Sisäänpääsy tapahtumaan maksuton. Tiedustelut info@mukkelismakkelis.fi tai 044 9826636.

Kesäleirit

Kesällä Mukkeliksella järjestetään Kielikoulu ELF:n englanninkielisiä päiväleirejä ja Mukkeliksen omia liikunta- ja sirkusteluleirejä. Kesäleirien tiedot julkaistaan ja ilmoittautuminen avataan maaliskuussa.