Mukkelis Makkelis

Mukkelis Makkelis -kerhokeskus sijaitsee Turun keskustassa Kasarminkadulla. Mukkelis Makkeliksella voi järjestää liikunnalliset syntymäpäivät noin 3–10-vuotiaille lapsille. Ohjattuja synttäripaketteja on kaksi erilaista: pienemmät liikuntasynttärit enintään 12 vieraalle ja isot synttärit, joille mahtuu 25 lasta. Tilan voi myös varata omatoimisynttäreitä varten. Lisäpalveluna synttäreille voi tilata lasten mysteeripelin. Mysteeripelejä voi tulla myös pelaamaan kerhokeskukselle synttäriaikojen ulkopuolella, katso vapaita aikoja varauskalenteristamme tai ota yhteys kerhokeskukseen.

Liikuntasynttäreiden lisäksi tilamme soveltuvat mainiosti päiväkoti- ja harrastusryhmien käyttöön, sekä yhdistysten ja kerhojen tapaamisten järjestämiseen. Neuvottelemme mielellämme myös muusta tilavuokrasta.

Mukkelis Makkeliksen suuret ja valoisat tilat ovat hiljaisen tien varressa ja rakennuksen edessä on ilmaista parkkitilaa. Mukkelis Makkeliksella on iso temppusali, josta löytyy trapetsi ja renkaat, puolapuita, kiipeilytelineitä, liukumäki, luola ja huippusuosittu vaahtomuovimonttu eli juustomeri! Meidän kanssamme samoissa tiloissa toimii Kielikoulu ELF, joka järjestää lasten kielikerhoja kouluissa ja päiväkodeissa, sekä enkkujumppaa ja kielileirejä Mukkelis Makkeliksella.