Mukkelis Makkelis

Mukkelis Makkelis -kerhokeskus sijaitsee Turun keskustassa Kasarminkadulla. Mukkelis Makkeliksella voi järjestää liikunnalliset syntymäpäivät noin 3–10-vuotiaille lapsille. Ohjattuja liikuntasynttäripaketteja on kaksi erilaista: pienemmät liikuntasynttärit enintään 12 vieraalle ja isot synttärit, joille mahtuu 25 lasta. Järjestämme myös maksimissaan 15 lapsen mysteeripelisynttäreitä, joilla ratkotaan pakopelityylisiä arvoituksia temppuilun ohessa. Mysteeripelejä voi tulla myös pelaamaan kerhokeskukselle synttäriaikojen ulkopuolella, katso vapaita aikoja varauskalenteristamme tai ota yhteys kerhokeskukseen. Tilan voi myös varata omatoimisynttäreitä varten kahdeksi tai kolmeksi tunniksi.

Varauskalenteriin tästä!

Liikuntasynttäreiden lisäksi tilamme soveltuvat mainiosti päiväkoti- ja harrastusryhmien käyttöön, sekä yhdistysten ja kerhojen tapaamisten järjestämiseen. Neuvottelemme mielellämme myös muusta tilavuokrasta.

Mukkelis Makkeliksen suuret ja valoisat tilat ovat hiljaisen tien varressa ja rakennuksen edessä on ilmaista parkkitilaa. Mukkelis Makkeliksella on iso temppusali, josta löytyy trapetsi ja renkaat, puolapuita, kiipeilytelineitä, liukumäki, luola ja huippusuosittu vaahtomuovimonttu eli juustomeri! Meidän kanssamme samoissa tiloissa toimii Kielikoulu ELF, joka järjestää lasten kielikerhoja kouluissa ja päiväkodeissa, sekä enkkujumppaa ja kielileirejä Mukkelis Makkeliksella.

Ajankohtaista

Avoimet touhuaamut kello 9-12 kuukauden ensimmäisenä keskiviikkona

Maaliskuussa 6.3., huhtikuussa 3.4. ja toukokuussa 8.5.

Kaikenikäiset lapset ovat tervetulleita leikkimään ja touhuamaan Mukkelis Makkeliksen salissa oman aikuisen valvonnassa! Keittiössä voi syödä omia eväitä (jääkaappi, vedenkeitin ja mikro käytettävissä). Paikalla Mukkelis Makkeliksen henkilökuntaa ohjaamassa välineiden käytössä. Ei ennakkoilmoittautumista, hinta 6 euroa / lapsi, aikuiset ilmaiseksi.

Avoimien aamujen facebook-sivu

Avoimet touhuillat ja lapsiparkki kello 17-20 lauantaisin kerran kuukaudessa

Maaliskuussa 23.3., huhtikuussa 13.4. ja toukokuussa 18.5.

Avoimiin touhuiltoihin ovat kaikenikäiset lapset tervetulleita leikkimään ja touhuamaan Mukkelis Makkeliksen salissa oman aikuisen valvonnassa! Keittiössä voi syödä omia eväitä (jääkaappi, vedenkeitin ja mikro käytettävissä). Paikalla Mukkelis Makkeliksen henkilökuntaa ohjaamassa välineiden käytössä. Ei ennakkoilmoittautumista, hinta 6 euroa / lapsi, aikuiset ilmaiseksi.

Lapsiparkit järjestetään avoimien iltojen yhteydessä. Lapsen voi tuoda avoimeen iltaan ja jättää Mukkeliksen ohjaajien valvontaan. Avoin ilta lapsiparkkipalvelulla 15€ / lapsi. Lapsiparkkiin rajattu määrä paikkoja ja osallistuminen vain ennakkoilmoittautumisella. Varaa paikka info@mukkelismakkelis.fi tai 044 9826636.

Avoimien iltojen facebook-sivu

Lastenkirppis lauantaina 25.5. kello 9-15

Siivouspäivänä 25.5. kerhokeskus muuttuu lastenvaatteiden ja -tarvikkeiden kirpputoriksi! Varattavissa on pöydällisiä ja pöydättömiä myyntipaikkoja niin salin kuin kerhohuoneen ja keittiönkin puolelta. Osa salista pidetään temppuilukäytössä, joten kaupanteon lomassa pääsee myös pomppimaan juustomereen ja rakentelemaan jättilegoilla! Myyntipaikkoja rajattu määrä. Tiedustelut info@mukkelismakkelis.fi tai 044 9826636. Sisäänpääsy tapahtumaan maksuton.

Kirppiksen facebook-sivu

Kesäleirit

Mukkelis Makkelis järjestää kesällä 2019 kaksi liikunnallista päiväleiriä. Toinen leireistä on suunnattu kaikille alakoululaisille, toiselle ovat tervetulleita 5-vuotiaat ja sitä vanhemmat. Kesäleireille on tarjolla koko- ja osapäiväisiä paikkoja. Mukkelis-leireillä on paljon aktiivista ohjattua toimintaa leirin teemaan liittyen. Leirillä leikimme ohjattuja ryhmäleikkejä sisällä ja ulkona, askartelemme, kisailemme ja pelaamme lautapelejä. Leiripäivinä tarjoillaan lämmin lounas, kokopäiväleirillä myös iltapäivän välipala.

Kokopäiväpaikat (8-16) Mukkelis Makkeliksen leireille 144€, osapäiväpaikat (10-14) 105€.

Alla lisätietoa Mukkeliksen leireistä. Mukkeliksella järjestetään myös Kielikoulu ELF:n kesäleirejä englanniksi, espanjaksi ja saksaksi.

Ilmoittautuminen leireille täällä!

Viikko 24, 10.-14.6.2019

Mukkelis Makkelis -sirkusleiri (leiri on täynnä)

Liikunnallinen kesäleiri alakoululaisille Temppuillaan Mukkelis Makkeliksen trapetsilla ja puolapuissa, tasapainoillaan puistossa puiden väliin viritetyllä slacklinellä, tehdään pellehyppyjä juustomereen ja vietetään ikimuistoinen kesälomaviikko!

Viikko 30, 22.7.-26.7.2019

Mukkelis Makkelis -liikuntaleiri

Liikunnallinen kesäleiri alakoululaisille ja päiväkoti-ikäisille. Kokeillaan eri urheilulajeja, liikutaan monipuolisesti Mukkeliksen temppusalissa ja ulkona Tuomaanpuistossa. Toimitaan iän mukaisissa pienryhmissä, viisivuotiaat ja sitä vanhemmat tervetulleita mukaan!