Ajankohtaista

Mukkelis Makkeliksella järjestetään yksityistilaisuuksien lisäksi paljon erilaisia avoimia tapahtumia. Pidämme avoimia touhuaamuja ja -iltapäiviä, joihin lapset osallistuvat oman aikuisen kanssa. Järjestämme myös lapsiparkki-iltoja, jolloin lapsen voi tuoda Mukkelikselle hoitoon. Muutaman kerran vuodessa pidämme myös avoimia diskoja, lasten kirpputoreja, päiväleirejä ja muita tapahtumia. Alta näet listauksen tulevista tapahtumista. Listaus päivittyy sitä mukaa kun uusia tapahtumia lisätään kalenteriimme.

Avoimet touhuaamut kello 9-12 kuukauden ensimmäisenä keskiviikkona

Maaliskuussa 6.3., huhtikuussa 3.4. ja toukokuussa 8.5.

Kaikenikäiset lapset ovat tervetulleita leikkimään ja touhuamaan Mukkelis Makkeliksen salissa oman aikuisen valvonnassa! Keittiössä voi syödä omia eväitä (jääkaappi, vedenkeitin ja mikro käytettävissä). Paikalla Mukkelis Makkeliksen henkilökuntaa ohjaamassa välineiden käytössä. Ei ennakkoilmoittautumista, hinta 6 euroa / lapsi, aikuiset ilmaiseksi.

Avoimien aamujen facebook-sivu

Avoimet touhuillat ja lapsiparkki kello 17-20 lauantaisin kerran kuukaudessa

Maaliskuussa 23.3., huhtikuussa 13.4. ja toukokuussa 18.5.

Avoimiin touhuiltoihin ovat kaikenikäiset lapset tervetulleita leikkimään ja touhuamaan Mukkelis Makkeliksen salissa oman aikuisen valvonnassa! Keittiössä voi syödä omia eväitä (jääkaappi, vedenkeitin ja mikro käytettävissä). Paikalla Mukkelis Makkeliksen henkilökuntaa ohjaamassa välineiden käytössä. Ei ennakkoilmoittautumista, hinta 6 euroa / lapsi, aikuiset ilmaiseksi.

Lapsiparkit järjestetään avoimien iltojen yhteydessä. Lapsen voi tuoda avoimeen iltaan ja jättää Mukkeliksen ohjaajien valvontaan. Avoin ilta lapsiparkkipalvelulla 15€ / lapsi. Lapsiparkkiin rajattu määrä paikkoja ja osallistuminen vain ennakkoilmoittautumisella. Varaa paikka info@mukkelismakkelis.fi tai 044 9826636.

Avoimien iltojen facebook-sivu

Lastenkirppis lauantaina 25.5. kello 9-15

Siivouspäivänä 25.5. kerhokeskus muuttuu lastenvaatteiden ja -tarvikkeiden kirpputoriksi! Varattavissa on pöydällisiä ja pöydättömiä myyntipaikkoja niin salin kuin kerhohuoneen ja keittiönkin puolelta. Osa salista pidetään temppuilukäytössä, joten kaupanteon lomassa pääsee myös pomppimaan juustomereen ja rakentelemaan jättilegoilla! Myyntipaikkoja rajattu määrä. Tiedustelut info@mukkelismakkelis.fi tai 044 9826636. Sisäänpääsy tapahtumaan maksuton.

Lastenkirppiksen facebook-sivu

Kesäleirit

Mukkelis Makkelis järjestää kesällä 2019 kaksi liikunnallista päiväleiriä. Toinen leireistä on suunnattu kaikille alakoululaisille, toiselle ovat tervetulleita 5-vuotiaat ja sitä vanhemmat. Kesäleireille on tarjolla koko- ja osapäiväisiä paikkoja. Mukkelis-leireillä on paljon aktiivista ohjattua toimintaa leirin teemaan liittyen. Leirillä leikimme ohjattuja ryhmäleikkejä sisällä ja ulkona, askartelemme, kisailemme ja pelaamme lautapelejä. Leiripäivinä tarjoillaan lämmin lounas, kokopäiväleirillä myös iltapäivän välipala.

Kokopäiväpaikat (8-16) Mukkelis Makkeliksen leireille 144€, osapäiväpaikat (10-14) 105€.

Alla lisätietoa Mukkeliksen leireistä. Mukkeliksella järjestetään myös Kielikoulu ELF:n kesäleirejä englanniksi, espanjaksi ja saksaksi.

Ilmoittautuminen leireille täällä!

Viikko 24, 10.-14.6.2019

Mukkelis Makkelis -sirkusleiri

Liikunnallinen kesäleiri alakoululaisille Temppuillaan Mukkelis Makkeliksen trapetsilla ja puolapuissa, tasapainoillaan puistossa puiden väliin viritetyllä slacklinellä, tehdään pellehyppyjä juustomereen ja vietetään ikimuistoinen kesälomaviikko!

Viikko 30, 22.7.-26.7.2019

Mukkelis Makkelis -liikuntaleiri

Liikunnallinen kesäleiri alakoululaisille ja päiväkoti-ikäisille. Kokeillaan eri urheilulajeja, liikutaan monipuolisesti Mukkeliksen temppusalissa ja ulkona Tuomaanpuistossa. Toimitaan iän mukaisissa pienryhmissä, viisivuotiaat

Lisätietoa kaikista tapahtumista saat myös sähköpostitse info@mukkelismakkelis.fi ja puhelimitse 044 9826636