Liikuntasynttärit

Mukkelis Makkeliksella voi järjestää riemukkaan liikunnalliset syntymäpäiväjuhlat noin 3­–10-vuotiaille lapsille. Synttäripaketteja on useita erilaisia. Pienemmät juhlat on maksimissaan 12 vieraalle ja isoille synttäeille mahtuu 25 lasta. Järjestämme lisäksi mysteeripelisynttäreitä, joille voi osallistua maksimissaan 15 lasta. Tilan voi varata myös omatoimisynttäreitä varten kahdeksi tai kolmeksi tunniksi tai voimme rakentaa mukautetun synttäripaketin. Valmis kutsukorttipohja löytyy tämän sivun lopusta.

Varauskalenterin löydät täältä!

Mukkelis Makkelis -liikuntasynttäreillä lapsiryhmä on kerhokeskuksen henkilökunnan valvonnassa ja ohjauksessa, sankarin perheen ei tarvitse tehdä muuta kuin tuoda tarjoilut mukanaan ja kattaa ne esille sillä välin kun ohjaaja vetää lapsille liikunnallista ohjelmaa salin puolella. Keittiöstä löytyy istumapaikat 20-30 hengelle, jääkaappi, pieni pakastin, kahvinkeitin, vedenkeitin ja mikro. Meillä on myös erilaisia tarjoiluastioita, sekä lautaset, aterimet, mukit ja kulhot.

Synttäreillä liikutaan temppusalissa, josta löytyy trapetsi, renkaat, pallokeinu, puolapuita, köysitikkaat, kiipeilytelineitä, kiipeilyverkko, liukumäki, minitrampoliini, luola ja huippusuosittu vaahtomuovimonttu eli juustomeri! Salissa myös sählymaalit, -mailoja ja -palloja sekä korkeudeltaan säädettävä koripallokori pallopeleistä innostuneille.

Ohjelma muokataan lapsiryhmän koon ja lasten iän mukaan. Siihen voi sisältyä muun muassa eri temppupisteiden kokeilua, ryhmäleikkejä tai vapaata leikkiä. Kuulemme mielellämme sankarin perheen toiveita juhlien ohjelmasta. Liikunnallisen osuuden jälkeen siirrytään synttärihuoneeseen laulamaan onnittelulaulu (juhlijoiden toivomalla kielellä!) ja nauttimaan herkuista. Lopuksi voidaan vielä avata lahjat ja temppuilla hetki temppusalissa.

Synttärit kannattaa varata noin kuukausi etukäteen varauskalenteristamme. Vapaita aikoja voi etsiä myös lyhyemmällä varoitusajalla kalenterista tai kysyä niistä suoraan meiltä sähköpostitse info@mukkelismakkelis.fi tai puhelimitse 044 982 6636. Synttäreitä on varattavissa yleensä yhdet joka arki-ilta ja viikonloppuisin sekä arkipyhinä neljät päivässä.

Synttäripaketteja on viisi erilaista: pienemmät synttärit, isot synttärit, mysteeripelisynttärit, omatoimisynttärit ja mukautetut juhlat. Alla lisätietoa eri juhlapaketeista.

Pienemmät synttärit

Pienille liikuntasynttäreille juhlimaan mahtuu maksimissaan 13 lasta sisältäen vieraat ja päivänsankarin. Paikalla on kerhokeskuksen puolesta yksi ohjaaja. Sankarin perhe tuo tarjottavat itse. Juhlien kesto on 1,5 tuntia ja sisään tilaan pääsee noin 15 minuuttia ennen juhlien alkua. Tarjoilut asetetaan esille sillä välin, kun lapset liikkuvat salissa. Juhlien hinta on 155 € ja Mukkelis Makkelis laskuttaa tämän perheeltä ennen juhlia.

Isot synttärit

Isommille synttäreille voi osallistua 14–25 lasta. Paikalla on kaksi Mukkelis Makkeliksen ohjaajaa, jotka valvojat ja ohjaavat lapsia juhlien aikana. Synttärisankarin perhe tuo itse tarjottavat juhliin. Juhlien kesto on 2 tuntia ja sisään tilaan pääsee noin 15 minuuttia ennen juhlien alkua. Tarjoilut asetetaan esille sillä välin, kun lapset liikkuvat salissa. Juhlien hinta on 215 € ja Mukkelis Makkelis laskuttaa tämän perheeltä ennen juhlia.

Omatoimisynttärit

Omatoimisynttäreillä perhe vastaa itse tarjoiluista ja vieraiden valvomisesta. Juhlien kestoksi voi valita kaksi tuntia, jolloin hinta on 135 € tai kolme tuntia hintaan 170€. Tilat on käytössä 15 minuuttia ennen synttäreiden alkua ja 15 minuuttia synttäreiden päätyttyä. Henkilökunnan jäsen on avaamassa ovet, kertoo aluksi turvallisuusohjeet ja hoitaa loppusiivouksen.

Mysteeripelisynttärit

Mysteeripelissä 2–5 hengen ryhmä työskentelee yhdessä saadakseen auki mysteerilaatikot. Peleissä tarvitaan hieman päättelykykyä ja roima annos kekseliäisyyttä. Ryhmän jokaisen jäsenen omat vahvuudet pääsevät loistamaan, kun porukalla pähkäillään oikeaa ratkaisua.

Mysteeripelin voi varata osaksi Mukkelis Makkelis -syntymäpäiviä. Mysteeripelisynttäreille mahtuu maksimissaan 15 lasta ja mysteeripeli ratkotaan pienryhmissä vuorotellen. Juhliin kuuluu myös liikunnallista ohjelmaa ja vapaata temppuilua Mukkeliksen temppusalissa. Paikalla on kaksi ohjaajaa Mukkelis Makkeliksen puolesta, toinen vetää mysteeripeliä ja toinen ohjaa sillä välin loppua ryhmää salin puolella.

Synttärisankarin perhe tuo itse tarjottavat juhliin samoin kuin liikuntasynttäreilläkin. Mysteeripelisyntymäpäivien kesto on 2 tuntia ja hinta 215 euroa, Mukkelis Makkelis laskuttaa tämän perheeltä ennen juhlia. Lisätietoa mysteeripeleistämme täältä.

Mukautetut juhlat

Valmiiden synttäripakettien lisäksi voit tiedustella meiltä sähköpostitse info@mukkelismakkelis.fi tai puhelimitse 044 982 6636 mukautettua juhlapakettia. Voimme räätälöidä teille juuri tarpeitanne vastaavan juhlakokonaisuuden esimerkiksi pidentämällä juhla-aikaa, lisäämällä ohjaajien määrää tai sisällyttämällä juhliin jotakin erityisohjelmaa. Mukautettujen juhlien hinta sovitaan tapauskohtaisesti.

Kutsutiedosto

Kutsutiedosto on ladattavissa jpg tai pdf -muodossa.

Linkki jpg-tiedostoon

Linkki pdf-tiedostoon

Aloita tallentamalla koneellesi tai mobiililaitteellesi tiedosto yllä olevia linkkejä käyttämällä. Alla ohjeet eri tapoihin täydentää kutsuun tarvittavat tiedot.

  • Tulosta kutsu ja kirjoita käsin tarvittavat tiedot.
  • Avaa pdf-kutsu Adobe-ohjelmassa, valitse ylhäältä ”työkalut” ja sen alta ”täytä ja allekirjoita”. Vie tämän jälkeen hiiri niihin kohtiin, joihin haluat lisätä tekstiä. Tallenna lopuksi tiedosto valikon ”tiedosto” alta valitsemalla ”tallenna nimellä”. Näin saat tiedoston pdf-muodossa ja voit jakaa sen esimerkiksi sähköpostin tai WhatsAppin liitetiedostona. Voit myös tulostaa tiedoston ja jakaa sen paperisena.
  • Avaa jpg-kutsu millä tahansa kuvankäsittelyohjelmalla ja lisää tarvittaviin kohtiin tekstikentät ja kirjoita niihin haluamasi tekstit. Tallenna tämän jälkeen tiedosto nimellä jpg-muodossa tai muussa haluamassasi muodossa. Esimerkiksi paint-ohjelmalla täytät kutsun seuraavasti: Paina tiedostoa ja valitse ”avaa sovelluksessa paint”, valitse ylhäältä A-kirjain tai muu tekstikenttää tarkoittava ikoni. Vie hiiri haluamaasi kohtaan ja kirjoita. Tallenna lopuksi tiedosto valitsemalla ”tiedosto”, ”tallenna nimellä”. Kuvatiedoston voit jakaa esimerkiksi sähköpostitse, tekstiviestinä, Whatsappin tai facebookin välityksellä. Voit myös tulostaa kuvatiedoston haluamassasi koossa.
  • Puhelimella tekstin lisääminen onnistuu ainakin WhatsAppilla tai galleriaohjelmilla. WhatsAppissa valittuasi kuvan paina ylävalikosta T-ikonia, kirjoita teksti tekstikenttään, pienennä teksti oikeankokoiseksi ja siirrä se oikeaan kohtaan kutsussa. Galleriaohjelmilla teksti lisätään avaamalla kuva, valitsemalla muokkaa ja muokkausvalikosta tekstityökalut.
  • Jos haluat meidän tekevän kutsun teille valmiiksi, lähetä sähköpostilla kutsuun haluamasi tiedot niin teemme sinulle valmiin tiedoston jaettavaksi.