Liikuntasynttärit

Mukkelis Makkeliksella voi järjestää riemukkaan liikunnalliset syntymäpäiväjuhlat noin 3­–10-vuotiaille lapsille. Synttäripaketteja on kahta kokoa: pienemmät juhlat maksimissaan 12 vieraalle ja isot synttärit, joille mahtuu 25 lasta. Tilan voi varata myös omatoimisynttäreitä varten.

Mukkelis Makkelis -liikuntasynttäreillä lapsiryhmä on kerhokeskuksen henkilökunnan valvonnassa ja ohjauksessa, sankarin perheen ei tarvitse tehdä muuta kuin tuoda tarjoilut mukanaan ja kattaa ne esille sillä välin kun ohjaaja vetää lapsille liikunnallista ohjelmaa salin puolella. Keittiöstä löytyy istumapaikat 20-30 hengelle, jääkaappi, pieni pakastin, kahvinkeitin, vedenkeitin ja mikro. Meillä on myös erilaisia tarjoiluastioita, sekä lautaset, aterimet, mukit ja kulhot.

Synttäreillä liikutaan temppusalissa, josta löytyy trapetsi ja renkaat, puolapuita, kiipeilytelineitä, liukumäki, luola ja huippusuosittu vaahtomuovimonttu eli juustomeri!

Ohjelma muokataan lapsiryhmän koon ja lasten iän mukaan. Siihen voi sisältyä muun muassa eri temppupisteiden kokeilua, ryhmäleikkejä tai vapaata leikkiä. Kuulemme mielellämme sankarin perheen toiveita juhlien ohjelmasta. Liikunnallisen osuuden jälkeen siirrytään synttärihuoneeseen laulamaan onnittelulaulu (juhlijoiden toivomalla kielellä!) ja nauttimaan herkuista. Lopuksi voidaan vielä avata lahjat ja temppuilla hetki temppusalissa.

Synttärit kannattaa varata noin kuukausi etukäteen varauskalenteristamme. Vapaita aikoja voi etsiä myös lyhyemmällä varoitusajalla kalenterista tai kysyä niistä suoraan meiltä sähköpostitse info@mukkelismakkelis.fi tai puhelimitse 044 982 6636. Synttäreitä on varattavissa yleensä yhdet joka arki-ilta ja viikonloppuisin sekä arkipyhinä neljät päivässä.

Synttäripaketteja on neljä erilaista: pienemmät synttärit, isot synttärit, omatoimisynttärit ja mukautetut juhlat.

Pienemmät synttärit

Pienille liikuntasynttäreille juhlimaan mahtuu maksimissaan 13 lasta sisältäen vieraat ja päivänsankarin. Paikalla on kerhokeskuksen puolesta yksi ohjaaja. Sankarin perhe tuo tarjottavat itse. Juhlien kesto on 1,5 tuntia ja sisään tilaan pääsee noin 15 minuuttia ennen juhlien alkua. Tarjoilut asetetaan esille sillä välin, kun lapset liikkuvat salissa. Juhlien hinta on 140 € ja Mukkelis Makkelis laskuttaa tämän perheeltä ennen juhlia. Juhliin voi varata lisäpalveluna mysteeripelin, joka on jännittävä lisä juhlaohjelmaan erityisesti kouluikäisille lapsille.

Isot synttärit

Isommille synttäreille voi osallistua 14–25 lasta. Paikalla on kaksi Mukkelis Makkeliksen ohjaajaa, jotka valvojat ja ohjaavat lapsia juhlien aikana. Synttärisankarin perhe tuo itse tarjottavat juhliin. Juhlien kesto on 2 tuntia ja sisään tilaan pääsee noin 15 minuuttia ennen juhlien alkua. Tarjoilut asetetaan esille sillä välin, kun lapset liikkuvat salissa. Juhlien hinta on 210 € ja Mukkelis Makkelis laskuttaa tämän perheeltä ennen juhlia. Juhliin voi varata lisäpalveluna mysteeripelin, joka on jännittävä lisä juhlaohjelmaan erityisesti kouluikäisille lapsille.

Omatoimisynttärit

Omatoimisynttäreillä perhe vastaa itse tarjoiluista ja vieraiden valvomisesta. Juhlien kesto on kaksi tuntia ja hinta 130 €. Tilat on käytössä 15 minuuttia ennen synttäreiden alkua ja 15 minuuttia synttäreiden päätyttyä. Henkilökunnan jäsen on avaamassa ovet, kertoo aluksi turvallisuusohjeet ja hoitaa loppusiivouksen.

Mukautetut juhlat

Valmiiden synttäripakettien lisäksi voit tiedustella meiltä sähköpostitse info@mukkelismakkelis.fi tai puhelimitse 044 982 6636 mukautettua juhlapakettia. Voimme räätälöidä teille juuri tarpeitanne vastaavan juhlakokonaisuuden esimerkiksi pidentämällä juhla-aikaa, lisäämällä ohjaajien määrää tai sisällyttämällä juhliin jotakin erityisohjelmaa. Mukautettujen juhlien hinta sovitaan tapauskohtaisesti.