Liikuntatunnit ryhmille

Ohjattu liikuntatunti tai omatoiminen urheilupäivä Mukkelis Makkeliksella!

Mukkelis Makkeliksen tilat sopivat täydellisesti päiväkotiryhmien, koululuokkien ja muiden lapsiryhmien liikuntatuntien tai urheilupäivien järjestämiseen. Temppusalissa on trapetsi ja renkaat, puolapuita, kiipeilytelineitä, liukumäki, luola ja huippusuosittu vaahtomuovimonttu eli juustomeri! Sali on noin 150 neliön kokoinen ja sen lattia kokonaan pehmeää palamattoa. Eteisessä on tilaa noin 20–30 lapsen kengille ja ulkovaatteille. Ruokasalissa on istumapaikat samalle määrälle lapsia.

Mukkelis Makkelikselta voi varata joko ohjatun liikuntatunnin lapsiryhmälle tai omatoimitunnin, jolloin paikalla on henkilökunnan jäsen kertomassa turvaohjeet ja auttamassa ongelmatilanteista. Omatoimitunnilla lasten omat opettajat tai hoitajat ovat vastuussa ohjelman vetämisestä. Liikuntatunteja on varattavissa kello 8–17. Varauksen voi tehdä helpoiten ajanvarauskalenteristamme.

Ohjattu liikuntatunti

Ohjattu liikuntatunti on 45 tai 90 minuutin mittainen liikunnallinen tuokio Mukkelis Makkeliksen temppusalissa päiväkotiryhmille tai alakoulun luokille. Liikuntatunnin aikana leikitään ryhmässä sekä temppuillaan salissa. Tunnin sisältö mukautetaan ryhmän koon ja osallistujien iän mukaan. Osallistujia voi olla noin 5­–15.

Yksittäisissä varauksissa 45 minuutin liikuntatunnin hinta on 60 € + alv 10 % ja 90 minuutin tunnin hinta on 105 € + alv 10 %. Vähintään viiden kerran sarjavarauksista saa 10 prosentin alennuksen. Vakiovarauksista voimme tehdä tarjouksen kunnille, päiväkotiketjuille ja muille isommille toimijoille. Liikuntatunnit laskutetaan varauksen teon jälkeen sähköpostitse.

Omatoimitunti

Mukkelis Makkeliksen tilat voi varata myös omatoimisten liikuntatuntien järjestämiseen. Omatoimitunnilla keskuksen tilat ovat vapaasti ryhmän käytössä ja päiväkodin tai koulun henkilökunta voi itse suunnitella ja vetää ryhmälleen sopivaa ohjelmaa tiloissa. Ryhmän vetäjä voi halutessaan tulla tutustumaan tiloihin etukäteen. Varattavissa on 45 tai 90 minuutin tunteja hintaan 45 € + alv 10 % (45 min) ja 80 € + alv 10 % (90 min). Vakiovarauksista voimme tehdä tarjouksen kunnille, päiväkotiketjuille ja muille isommille toimijoille. Varaukset laskutetaan sähköpostitse.