Mysteeripelit

Vähän kuin pakopeli, mutta pienempi – se on Mukkelis Makkeliksen mysteeripeli!

Mukkelis Makkeliksella voi pelata pop-up -mysteeripelejä suomeksi tai englanniksi tai varata mysteeripelisynttärit! Mysteeripelissä 2–5 hengen ryhmä työskentelee yhdessä saadakseen auki mysteerilaatikot. Peleissä tarvitaan hieman päättelykykyä ja roima annos kekseliäisyyttä. Ryhmän jokaisen jäsenen omat vahvuudet pääsevät loistamaan, kun porukalla pähkäillään oikeaa ratkaisua.

Mysteeripelin voi varata osaksi Mukkelis Makkelis –syntymäpäiviä. Mysteeripelisynttäreille mahtuu maksimissaan 15 lasta ja mysteeripeli ratkotaan pienryhmissä vuorotellen. Pelejä voi myös tulla ratkomaan kerhokeskukselle erillisellä varauksella. Varauksen voit tehdä varauskalenterissamme tai ottamalla yhteyttä suoraan kerhokeskukseen. Mysteeripelit ovat perinteistä pakohuonepeliä kevyempiä, pelaajia ei lukita tilaan ja pelit ovat kestoltaan lyhyempiä. Tällä hetkellä varattavissa on kaksi eri peliä, helpompi ja lyhyempi Salapoliisin aarre sekä hieman haastavampi SOS hätätilanne, jonka ratkomiseen menee myös vähän enemmän aikaa.

Salapoliisin aarre -mysteeripeli

Vanhan salapoliisin rakkain aarre on kadonnut! Tässä pelissä 2–5 hengen ryhmän tehtävänä on saada auki kolme puulaatikkoa ja löytää viimeisestä laatikosta kadonnut aarre. Ratkottavana on niin suunta- kuin numerolukkojakin ja hoksottimia täytyy käyttää jotta laatikot saa auki! Peli sopii 7–10-vuotiaille ja sen kesto on 15–20 minuuttia.

Pelkkää peliä pelaamaan tultaessa hinta on 4,5 €/pelaaja ja minimiosallistujamäärä on kaksi henkeä. Mysteeripelisyntymäpäivillä peli kuuluu juhlien hintaan. Mysteeripelisyntymäpäivien kesto on 2 tuntia ja hinta 215 euroa. Lue syntymäpäiväpalveluista lisää syntymäpäiväsivulta.

SOS hätätilanne -mysteeripeli

Hätätilanne ­– nyt täytyy soittaa apua! Tässä mysteeripelissä tehtävänä on saada auki erilaisia laatikoita ja muita asioita sekä ratkoa erilaisia ongelmia, kunnes löytyy puhelin ja siihen pin-koodi, jotta avun soittaminen onnistuu. Pelin alaikäraja on 10 vuotta ja se sopii myös aikuisille. Lapsille peli on melko haastava, mutta haastetta löytyy hyvin myös aikuisille, jotka eivät esimerkiksi ole pelanneet aikaisemmin pakopelejä. Pelin kesto on 20–40 minuuttia.

Pelkkää peliä pelaamaan tultaessa hinta on 6,5 €/pelaaja ja minimiosallistujamäärä on kaksi henkeä. Mysteeripelisyntymäpäivillä peli kuuluu syntymäpäiväpaketin hintaan 215 euroa. Tämän pelin voi valita osaksi syntymäpäiviä vain jos kaikki osallistujat ovat 10 vuotta tai yli.