Tapaamispaikka yhdistyksille ja muille ryhmille

Järjestä lapsiperhetapaaminen tai erilainen kokous Mukkelis Makkeliksella!

Mukkelis Makkelis -kerhokeskuksen tilat soveltuvat erinomaisesti erilaisten yhdistysten ja muiden ryhmien tapaamisten järjestämiseen. Tiloihin mahtuu samaan aikaan lapsia leikkimään ja aikuisia keskustelemaan ja kahvittelemaan. Eteisessä on hyvin tilaa 20–30 hengen takeille ja kengille. Samoissa tiloissa kanssamme toimivan Kielikoulu ELF:n kerhohuoneessa lapset voivat leikkiä leluilla, lukea kirjoja tai pelailla lautapelejä.

Isossa temppusalissa puolestaan pääsee temppuilemaan kiipeilytelineillä, kiipeämään puolapuilla tai heilumaan trapetsilla tai renkaissa. Meillä on myös liukumäki ja vaahtomuovimonttu eli juustomeri, jossa viihtyvät niin pienemmät kuin isommatkin lapset.

Kahvitteluhuoneessa on istumapaikat 20–25 ihmiselle, lisäpaikkoja voidaan järjestää tarvittaessa. Mikro, keittolevyt, jääkaappi, vedenkeitin ja kahvinkeitin sekä astiat ja keittiövälineet ovat vapaasti käytettävissä.

Kerhokeskuksen henkilökunta ohjeistaa tilan käytössä, mutta varaaja on itse vastuussa lasten valvomisesta, jollei muuta sovita. Varauskalenterin kautta voi tehdä varauksia kahden tunnin tapaamisille. Arkisin ennen klo 17 pidettävien tapaamisten hinta on 110 € (2 h) ja klo 17 eteenpäin sekä viikonloppuisin ja arkipyhinä 130 € (2 h).