Enkkujumppa

  • Englanninkielinen harrastus lapsille
  • Liikuntaa, laulua ja kielenoppimista Mukkelis Makkelis -kerhokeskuksessa
  • Englantia ei tarvitse osata ennestään
  • Kaksi ryhmää, toinen päiväkoti-ikäisille ja toinen koululaisille

English Circus -enkkujumppa on hauska harrastus lapsille. Enkkujumpassa kehittyy niin koordinaatio, mielikuvitus kuin itsevarmuuskin. Kaikki lapset sukupuoleen katsomatta pääsevät satuseikkailulle, jossa liikutaan Mukkelis Makkeliksen mahtavilla temppuradoilla, hypitään juustomereen ja liikutaan kerhokeskuksen salissa. English Circus -enkkujumppa on mainio tapa oppia englantia ja ylläpitää taitoa ilman muodollista kielenopetusta: ohjaajat puhuvat tunneilla vain englantia mutta pitävät huolen siitä, että kaikki ymmärtävät, mistä aktiviteeteissa on kyse. Tunneilla käytetään ymmärryksen tukena kuvia ja eleitä sekä runsasta kertausta.

Enkkujumppatunnit rakentuvat aktiivisten laululeikkien ja liikunnallisten pelien varaan. Jokaiseen 45-minuuttiseen jumppakertaan mahtuu paljon erilaisia liikunnallisia ja musiikillisia aktiviteetteja, jotka ohjataan englanniksi. Laulamme laululeikkejä, temppuilemme temppuradoilla, leikimme leikkivarjolla ja leikimme ohjattuja liikunnallisia ryhmäleikkejä, joissa on runsaasti kommunikaatiota englanniksi. Jokaiseen kertaan kuuluu myös rauhallisempi toiminnallinen tuokio, jolloin pelataan sanastopelejä kuvakorteilla tai luetaan kuvakirjaa.

Keväällä 2019 jumpataan Mukkelis Makkeliksella maanantai-iltaisin 20.8. alkaen. Kouluikäisten ryhmä kokoontuu kello 17.00-17.45 ja päiväkoti-ikäisten kello 18.00-18.45.

Enkkujumppa maksaa 39,80 euroa kuukaudessa. Turun Seudun Yksinhuoltajat ry:n, Monikkoperheet ry:n ja Puolalan koulun englannin kieliluokkien kannatusyhdistys ry:n jäsenet saavat 25 % alennuksen jumpasta.

Jos haluat ilmoittautua mukaan tai kysyä lisää musiikkijumpasta, täytä ilmoittautumislomake, ota yhteyttä kielikouluun puhelimitse 044 326 7677 tai sähköpostitse info@kielikouluelf.fi.