Lomakurssit

  • Vieraskieliset päiväleirit koulujen loma-aikaan
  • Ohjelmassa hauskaa ammattitaidolla ohjattua kesäpuuhaa vieraalla kielellä
  • Sopii kaikille ummikosta äidinkieliseen puhujaan
  • Täytä ilmoittautumislomake tai ota yhteyttä kielikouluun ilmoittautuaksesi

Kielikoulu ELF järjestää koululaisten English Language Fun -kursseja loma-aikoina. Kursseilla tutustutaan viikoittaiseen teemaan hauskojen aktiviteettien kautta: laulamme, leikimme, tutkimme, opimme – ja teemme kaiken tämän englanniksi.

Kurssit ovat olleet suosittuja niin kansainvälisten koulujen oppilaiden kuin muidenkin englannin kielestä innostuneiden parissa. Kurssille ovat tervetulleita kaikki aiemmasta kielitaidosta riippumatta: mukana on ollut täysin englanninkielisiä lapsia sekä kouluenglantia muutaman vuoden lukeneita, mutta paljon myös niitä, jotka eivät olleet vielä aloittaneet englannin opiskelua koulussa lainkaan. Kaikki ovat nauttineet leikeistä ja projekteista, eikä vieraskielinen ilmapiiri ole pelottanut edes ummikkoeskarilaisia! Ohjaajat puhuvat lapsille vain englantia, mutta lapset saavat puhua keskenään mitä kieltä haluavat, ja ohjaajaltakin saa aina kysyä suomeksi. Esimerkiksi askarteluprojektin aikana onkin kuulunut kurssilaisen suusta muun muassa “Kenellä ne scissors nyt oikein on!?”

Kursseilla vietetään aikaa sisällä ja ulkona, pelataan, leikitään ja lauletaan paljon. Lisäksi uppoudutaan päivittäin johonkin kurssin teemaan liittyvään projektiin. Kursseilla tärkeintä on aina hauskanpito ja lomasta nauttiminen; kielitaidon kartuttaminen on vain hieno lisä! ELF-kursseilla kaikki toiminta tapahtuu englannin kielellä ja niinpä välipalallakin ruoka ’tilataan’ englanniksi ohjaajalta (sanastokortteja apuna käyttäen). Osa toiminnasta tapahtuu iän ja taitotason mukaisissa pienryhmissä, osa puolestaan isomman porukan kanssa.

Kursseille on mahdollista osallistua puoli- tai kokopäiväisesti. Puolipäiväinen kurssiohjelma pidetään kello 10–14, kokopäiväiset kurssilaiset voivat saapua kello 8.30 alkaen ja heidän kotiinlähtöaikansa on viimeistään kello 15.30. Viisipäiväinen kurssiviikko maksaa puolipäiväisenä 105,40 euroa ja kokopäiväisenä 148,80 euroa per lapsi. Kursseille on mahdollista osallistua myös vain osaksi viikkoa ja osapäiväinen kurssilainen voi olla joinakin päivinä kokopäiväinen, jos kotiväen aikataulu sitä vaatii.

Kuulumisia kursseilta voit lukea kielikoulun blogista!

Life in America – syysloma 2018

Syysloman Life in America -enkkuleirillä vietetään kaksi englanninkielistä lomapäivää Mukkelis Makkeliksella, Amerikan kulttuuriin ja kieleen tutustuen. Leirille on kokopäiväisiä ja osapäiväisiä paikkoja ja tervetulleita mukaan ovat kaikki alakoululaiset aiempaan kielitaitoon katsomatta.

Luvassa on paljon sanastopelejä Amerikan kulttuuriin, nähtävyyksiin ja eläimistöön liittyen, sekä projekteja, joita tehdessä opimme muun muassa villistä lännestä ja amerikkalaisista urheilulajeista. Lisäksi leikimme ohjattuja englanninkielisiä ryhmäleikkejä sisällä ja ulkona, askartelemme ja laulamme leirilauluja. Leirillä pääsee myös temppuilemaan Mukkelis Makkeliksen salissa! Tarjoamme päivittäin lämpimän lounaan, joka on tällä kertaa perinteistä amerikkalaista ruokaa! Kokopäiväisille leiriläisille on lisäksi tarjolla iltapäivän välipala.

Leiri pidetään torstaista perjantaihin 18.-19.10. Turun keskustassa Mukkelis Makkelis -kerhokeskuksella, osoitteessa Kasarminkatu 2. Kokopäiväinen leiri (kello 8-16) maksaa 74,40€ ja puolipäiväinen leiri (kello 10-14) maksaa 52,70€. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautua voit täyttämällä ilmoittautumislomakkeen.

Kesä 2018

Summer Circus

KURSSI ON TÄLLÄ HETKELLÄ TÄYNNÄ, VOIT ILMOITTAUTUA JONOON TÄYTTÄMÄLLÄ ILMOITTAUTUMISLOMAKKEEN.

4.-8.6. Mukkelis Makkelis, Aurajokiranta

Osapäivä 10-14 105,40€, kokopäivä 8.30-15.30 148,80€

Summer Circus -leirillä temppuillaan Mukkelis Makkeliksen temppuradoilla, heilutaan trapetsilla ja hypitään juustomereen! Sanastopeleissä opetellaan sirkukseen, tivoleihin, akrobatiaan ja karnevaaleihin liittyvää sanastoa. Päivän projekteina on niin temppukouluja kuin tietoprojektejakin sirkusteluun liittyen.

Week of Sport

KURSSI ON TÄLLÄ HETKELLÄ TÄYNNÄ, VOIT ILMOITTAUTUA JONOON TÄYTTÄMÄLLÄ ILMOITTAUTUMISLOMAKKEEN.

11.-15.6. Mukkelis Makkelis, Aurajokiranta

Osapäivä 10-14 105,40€, kokopäivä 8.30-15.30 148,80€

Tällä viikolla liikutaan, pelataan ja kilpaillaan! Opettelemme eri urheilulajeihin liittyvää sanastoa, leikimme paljon liikunnallisia leikkejä ja kokeilemme eri lajeja frisbee golfista parkouriin. Pääsemme myös nauttimaan Mukkelis Makkeliksen seikkailuradoista, juustomerestä ja muista aktiviteettipisteistä.

¡Hablamos español!

25.6.-29.6. Tarmon Talo, Raunistula (25% alennus Nuoret Kotkat ry:n jäsenille)

Osapäivä 10-14 105,40€, kokopäivä 8.30-15.30 148,80€

Espanjankielinen kesäkurssi kaikille koululaisille, aiempaa kielitaitoa ei tarvitse! Tällä kurssilla pelataan, leikitään ja lauletaan espanjaksi. Harjoitellaan sanastoa eri vaikeusasteilta ja tutustutaan espanjankielisten maiden kulttuuriin. Luvassa on piñatan rakentamista, tortilloiden syömistä ja Dalimainen askarteluprojekti espanjalaiseen taiteeseen liittyen.

School of Magic II

25.6.-29.6. Tarmon Talo, Raunistula (25% alennus Nuoret Kotkat ry:n jäsenille)

Osapäivä 10-14 105,40€, kokopäivä 8.30-15.30 148,80€

Jatkoa viime kesän huippusuositulle taikateemaiselle kesäkurssille! Vietetään taas viikko taikamaailman pyörteissä. Tällä kertaa luvassa on taikaeläinprojekteja, huispausmatsi maankamaralla, kielitieteellinen loitsupaja sekä paljon uutta englannin sanastoa. Sopii tosifaneille ja taikamaailmaan vasta aikoville.

Kielimatka Britanniaan

21.7.-4.8. PGL Dalguise -leirikeskus, Skotlanti

Englanninkielinen kahden viikon kielimatka kielikoulu ELF:n ohjaajan kanssa täyden palvelun leirikeskukseen suorilla Finnairin reittilennoilla. Ensimmäisellä viikolla englannintunteja, seikkailulajeja ja kulttuuriretkiä kansainvälisten leiriläisten kanssa. Toisella viikolla kokopäiväistä aktiviteettiohjelmaa paikallisten brittinuorten kanssa. Pääsemme muun muassa Edinburghiin shoppailemaan ja maaseudulle ajamaan Harry Potterista tuttua höyryjunareittiä pitkin! Täältä lisätietoa.

Dinosaurs and the Ice Age

6.-10.8. Tarmon Talo, Raunistula (25% alennus Nuoret Kotkat ry:n jäsenille)

Osapäivä 10-14 105,40€, kokopäivä 8.30-15.30 148,80€

Dinosaurus- ja esihistoriateemainen englanninkurssi. Sopii kaikille koululaisille, sekä myös lapsen ensimmäiseksi englanninkurssiksi, oma ryhmä 5-7 -vuotiaille. Tällä kurssilla opitaan dinoista, askarrellaan fossiileja ja rakennetaan jääkausi keskelle kesää! Luvassa myös liikunnallista ohjelmaa, sillä käytössämme on Tarmon Talon lasten kiipeilyseinä.

Syys- ja talviloma

Turussa järjestämme kurssit aina syys- ja talvilomilla sekä kesälomalla kolme tai neljä kurssia. Lähikunnissa järjestämme kesäleirejä kuntalaisten ja vanhempainyhdistyksien toiveiden mukaan. Jos toivot kuntaanne tai asuinalueellenne omaa lomakurssia, ota yhteyttä kielikouluun hyvissä ajoin.

Lisätietoa ja ilmoittautumiset: info@kielikouluelf.fi tai 044 326 7677. Voit myös ilmoittautua täyttämällä ilmoittautumislomakkeen.