Lomakurssit

  • Vieraskieliset päiväleirit koulujen loma-aikaan
  • Ohjelmassa hauskaa ammattitaidolla ohjattua kesäpuuhaa vieraalla kielellä
  • Sopii kaikille ummikosta äidinkieliseen puhujaan
  • Täytä ilmoittautumislomake tai ota yhteyttä kielikouluun ilmoittautuaksesi

Kielikoulu ELF järjestää koululaisten English Language Fun -kursseja loma-aikoina. Kursseilla tutustutaan viikoittaiseen teemaan hauskojen aktiviteettien kautta: laulamme, leikimme, tutkimme, opimme – ja teemme kaiken tämän englanniksi.

Kurssit ovat olleet suosittuja niin kansainvälisten koulujen oppilaiden kuin muidenkin englannin kielestä innostuneiden parissa. Kurssille ovat tervetulleita kaikki aiemmasta kielitaidosta riippumatta: mukana on ollut täysin englanninkielisiä lapsia sekä kouluenglantia muutaman vuoden lukeneita, mutta paljon myös niitä, jotka eivät olleet vielä aloittaneet englannin opiskelua koulussa lainkaan. Kaikki ovat nauttineet leikeistä ja projekteista, eikä vieraskielinen ilmapiiri ole pelottanut edes ummikkoeskarilaisia! Ohjaajat puhuvat lapsille vain englantia, mutta lapset saavat puhua keskenään mitä kieltä haluavat, ja ohjaajaltakin saa aina kysyä suomeksi. Esimerkiksi askarteluprojektin aikana onkin kuulunut kurssilaisen suusta muun muassa “Kenellä ne scissors nyt oikein on!?”

Kursseilla vietetään aikaa sisällä ja ulkona, pelataan, leikitään ja lauletaan paljon. Lisäksi uppoudutaan päivittäin johonkin kurssin teemaan liittyvään projektiin. Kursseilla tärkeintä on aina hauskanpito ja lomasta nauttiminen; kielitaidon kartuttaminen on vain hieno lisä! ELF-kursseilla kaikki toiminta tapahtuu englannin kielellä ja niinpä lounaallakin ruoka ’tilataan’ englanniksi ohjaajalta (sanastokortteja apuna käyttäen). Osa toiminnasta tapahtuu iän ja taitotason mukaisissa pienryhmissä, osa puolestaan isomman porukan kanssa.

Kursseille on mahdollista osallistua puoli- tai kokopäiväisesti. Puolipäiväinen kurssiohjelma pidetään kello 10–14, kokopäiväiset kurssilaiset voivat saapua kello 8.00 alkaen ja heidän kotiinlähtöaikansa on viimeistään kello 16.00. Viisipäiväinen kurssiviikko maksaa puolipäiväisenä 115,90 euroa ja kokopäiväisenä 163,40 euroa per lapsi. Kursseille on mahdollista osallistua myös vain osaksi viikkoa ja osapäiväinen kurssilainen voi olla joinakin päivinä kokopäiväinen, jos kotiväen aikataulu sitä vaatii.

Kuulumisia kursseilta voit lukea kielikoulun blogista!

ELF Winter Fun -talvilomaleiri 2019

Koulujen talvilomaviikon ELF Winter Fun -enkkuleirin ilmoittautuminen on nyt käynnissä! Tällä englanninkielisellä päiväleirillä vietetään viisi toiminnantäyteistä päivää kerhokeskus Mukkelis Makkeliksella, Turun keskustassa. Kurssille ovat tervetulleita esi- ja alakoululaiset aiemmasta kielitaidostaan riippumatta. Ohjattu toiminta tapahtuu englanniksi, mutta ohjaajat ymmärtävät myös suomea ja kertaavat tarvittaessa avainsanat suomeksi. Lomakursseilla tärkeintä on mukava lomapuuhastelu – kielitaidon karttuminen on vain hauska ja hyödyllinen lisä!

Tämän kurssin teemana on ’Winter Fun’, joten luvassa on paljon ulkoilua toivottavasti mahdollisimman talvisessa säässä, päivittäisiä projekteja, joissa tutustutaan talven ilmiöihin, talvisanaston opettelua pelaillen kuvakorteilla ja tietysti paljon reipasta leiritouhua liikunnallisista leikeistä leirilauluihin. Mukkelis Makkeliksen uudistettu temppusali kiipeilyverkkoineen ja jättilegoineen on käytössämme ja käymme myös aivan kerhokeskuksen naapurissa olevassa Tuomaan puistossa päivittäin pulkkailemassa tai muuten ulkoilemassa.

Tarjoamme päivittäin lämpimän lounaan ja kokopäiväisille leiriläisille on lisäksi tarjolla iltapäivän välipala. Leiri pidetään maanantaista perjantaihin 18.-22.2.2019 Turun keskustassa Mukkelis Makkelis -kerhokeskuksella, osoitteessa Kasarminkatu 2. Viisipäiväinen kurssiviikko maksaa puolipäiväisenä (kello 10-14) 115,90 euroa ja kokopäiväisenä (kello 8-16) 163,40 euroa per lapsi. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautua voit täyttämällä ilmoittautumislomakkeen.

Muut tulevat leirit

Turussa järjestämme kurssit aina syys- ja talvilomilla sekä kesälomalla kolme tai neljä kurssia. Lähikunnissa järjestämme kesäleirejä kuntalaisten ja vanhempainyhdistyksien toiveiden mukaan. Jos toivot kuntaanne tai asuinalueellenne omaa lomakurssia, ota yhteyttä kielikouluun hyvissä ajoin.

Lisätietoa ja ilmoittautumiset: info@kielikouluelf.fi tai 044 326 7677. Voit myös ilmoittautua täyttämällä ilmoittautumislomakkeen.