Avoimet ryhmät

Järjestämme avoimia kerhoja eri-ikäisille ja -tasoisille kielenoppijoille kerhohuoneellamme Turun keskustassa ja netissä Zoomin välityksellä.

Lähiopetus järjestetään kerhohuoneellamme Turun Tuureporinkadulla.

Kielikerhoissa opitaan ja kehitetään kerhon kieltä aktiivisesti toimien: laulujen, leikkien, pelien ja tarinoiden kautta. Käymme läpi kuukauden teemaa erilaisten hauskojen ja lasta osallistavien aktiviteettien kautta. Lähiopetuksessa ja live-etäopetuksessa kerholainen osallistuu toimintaan aktiivisesti, saa luonnollista kielisyötettä ohjaajalta ja muulta ryhmältä ja pääsee viettämään aikaa ikätovereiden kanssa. Aktiviteetit valitaan kerholaisten kielitaito huomioiden ja kaikki pääsevät osallistumaan aiempaan kielitaitoon katsomatta!

Kerhot kokoontuvat kerran viikossa, 45 minuuttia kerrallaan. Kerhomaksu etä- ja lähiopetuksessa on 39,80€/kk kun kuukaudessa on neljä kerhokertaa. Opetus järjestetään pienryhmätoimintana, ryhmäkoko on 5-8 lasta.

Alta löydät lisätietoa toiminnasta ja linkit ilmoittautumislomakkeisiin.

Kerhot lähiopetuksena Tuureporinkadulla

Ryhmien tapaamisaikoihin voi tulla pieniä muutoksia lukuvuoden aikana, ilmoitamme muutoksista ryhmiin ilmoittautuneille

Iltaryhmät 4-9 -vuotiaille

4-9 -vuotiaiden englanninkerho tiistaisin 18.00-18.45

4-9 -vuotiaiden englanninkerho torstaisin 18.00-18.45

4-9 -vuotiaiden espanjankerho keskiviikkoisin 18.00-18.45

Kerhot etäopetuksena Zoomissa

Etäenkkukerho sujuvasti englantia puhuville alakoululaisille (esimerkiksi toinen äidinkieli, kieliluokkatausta, ulkomailla opittu kieli tms.) AIKA SOVITAAN ILMOITTAUTUNEIDEN KESKEN

Etäenkkukerho sujuvasti englantia puhuville yläkoululaisille (esimerkiksi toinen äidinkieli, kieliluokkatausta, ulkomailla opittu kieli tms.) AIKA SOVITAAN ILMOITTAUTUNEIDEN KESKEN

Etäespanjankerho noin 6-10 -vuotiaille maanantaisin 18.00-18.45 (rinnakkaisryhmä tarvittaessa tiistaisin)

Ilmoittautumislomakkeen kerhoihin löydät täältä.