Enkkusynttärit

Englanninkieliset ohjelmalliset syntymäpäiväjuhlat noin 4–10-vuotiaille

Tilaa juhlat täyttämällä synttärilomake!

Kielikoulu ELF järjestää englanninkielisiä syntymäpäiväjuhlia pienille päivänsankareille. Juhlissa on luvassa paljon hauskaa ohjelmaa englanniksi: lauletaan laululeikkejä, leikitään Britanniassa ja Amerikassa suosittuja synttärileikkejä, kisaillaan ja tietysti lauletaan Happy Birthday to you!

Enkkusynttäreillä kaikki lapset pääsevät mukaan hauskanpitoon ja englanninkieliseen ohjelmaan aiemmasta kielitaidosta riippumatta. Käytämme kuvia, eleitä ja toistoa, jotta kaikki ymmärtävät mistä aktiviteeteissa on kyse. Ohjaajat puhuvat myös suomea ja tarvittaessa asiat selitetään kaksikielisesti.

Enkkusynttärit on vaivaton tapa järjestää hauskat, erilaiset ja mieleenpainuvat juhlat lapselle. Kielikoulu järjestää juhlatilan, koristeet, tarjoilut, ohjelman, lasten ohjauksen ja kutsukortit. Juhlat voidaan järjestää tilaisuutta varten vuokratussa juhlatilassa tai sankarin kotona.

Ohjelma

Enkkusynttärit kestävät 1,5 tuntia, jollei toisin sovita. Juhlat alkavat englanninkielisellä ohjelmalla. Laulamme synttäriohjaajan johdolla englanninkielisiä lauluja viidakon eläimistä banaanitanssiin. Lauluissa on liikkeet jotka helpottavat sisällön ymmärtämistä. Leikimme muutamaa ryhmäleikkiä, joissa on kommunikatiivisia elementtejä. Leikit valitaan tilan ja ryhmän kokoonpanon mukaan. Suosittuja synttärileikkejä ovat muun muassa What’s the Time Mr Wolf -kellonaikahippa sekä erilaiset tanssikisat. Voimme myös leikkiä leikkivarjoleikkejä tai rauhallisempia piirileikkejä, kuten englanninkielisten maiden synttäriklassikkoa Pass the Parcel, jossa jokainen saa vuorollaan pienen palkinnon.

Ohjelman jälkeen siirrymme tarjoilujen pariin ja laulamme sankarille Happy Birthday to you!

Juhlien lopuksi on vielä hieman vapaata diskoilua.

Ohjaajat

Kielikoulu ELF:n puolesta paikalla on 1–3 ohjaajaa ryhmän koosta ja juhlijoiden iästä riippuen. Alle 10 lapsen juhlissa ohjaajia on yksi, yli 10 vieraan juhlissa kaksi. Tarvittaessa paikalle voidaan myös järjestää kolmas ohjaaja.

Vieraat

Enkkusynttärien peruspakettiin kuuluu sankari ja enintään 10 vierasta. Yli 10 vieraan juhlissa jokaisesta ylimääräisestä vieraasta lisätään synttäripaketin hintaan lisämaksu. Suosittelemme kouluikäisten vieraiden määräksi 8–15 lasta – tällä lapsimäärällä aktiviteetit onnistuvat hyvin. Päiväkoti-ikäisten lasten juhlissa hyvä vierasmäärä on 10 tai alle. Yli 20 lapsen juhliin tarvitaan kolmas ohjaaja ja tästä tulee lisämaksu synttäripakettiin.

Juhlatila

Juhlat voidaan järjestää erikseen vuokrattavassa juhlatilassa tai sankarin kotona tai muussa perheen järjestämässä tilassa. Voimme vuokrata juhlianne varten esimerkiksi lähikoulun jumppasalin tai huoneen/huoneita päiväkodista, seurakuntatalosta tai nuorisotilasta. Teemme kyselyt juhlatiloista toiveidenne mukaan ja vahvistamme juhlien toteutumisen kun juhlatila on saatu sovittua. Juhlatilan vuokra lisätään synttäripaketin hintaan.

Tarjoilut

Kielikoulu järjestää juhliin tarjoilut perheen toiveet huomioiden. Tarjoilut voi valita seuraavista: sipsit, suolatikut, pop corn, pähkinät, karkit, keksit, vihannestikut, viinirypäleet, nakit, mehu, limsa, makuvedet.

Kielikoulun kautta voi myös tilata Bodil’s Bakeryn mahtavan käsinleivotun lastenkakun. Bodil’s Bakery toteuttaa lasten kakku-unelmat: sankari voi valita kakun täytteet, värin sekä päälle haluamansa hahmon sokerimassasta valmistettuna! 10 hengen kakun hinta on 70 euroa, 15 hengen kakun 80 euroa. Hinta sisältää kakun, käsintehdyn hahmon ja muut koristeet, sekä Kielikoulu ELF:n korvauksen kakun tilaamisesta, noutamisesta ja juhlapaikalle toimittamisesta. Vahvistamme kakun saatavuuden synttärivarausta tehdessänne, leipomo ei välttämättä voi ottaa uusia tilauksia kaikille päiville. Halutessanne tilata kakun lähetämme teille listan mahdollisista täytteistä ja kuorrutuksista.

Kutsut

Kielikoulu toimittaa teille tulostettavan tai sähköisesti jaettavan synttärikutsun heti kun juhlien aika ja paikka on sovittu. Sankarin perhe kerää vierailta ilmoittautumiset ja vahvistaa kielikoululle vieraiden määrän viimeistään 7 vrk ennen juhlia.

Aikataulu ja hinta               

Juhlat kestävät 1,5 tuntia, jollei toisin sovita. Voimme järjestää juhlia arkisin iltapäivällä tai illalla sekä viikonloppuisin. Pyhäpäivien juhliin lisäämme 50 % pyhälisän. Kielikoulu ELF:n henkilökunta tulee juhlapaikalle ennen juhlaa hoitamaan koristelut ja tarjoilujen esillepanon sekä huolehtii lopputoimista.

Maksimissaan 10 vieraan juhlien hinta on 190 euroa, sisältäen juhlien esivalmistelut, perustarjoilun, koristeet, ohjelman ja yhden ohjaajan.

Yli 10 vieraan juhlissa lisätään hintaan 13 euroa vierasta kohden. Yli 10 vieraan juhlissa paikalla on kaksi Kielikoulu ELF:n ohjaajaa.

Halutessanne paikalle kolmannen ohjaajan, esimerkiksi jos ryhmä on hyvin suuri, lapset pieniä tai erityisen paljon tukea tarvitsevia, lisätään juhlapaketin hintaan 60 euroa.

Jos juhlat järjestetään maksullisessa juhlatilassa tilavuokra lisätään synttärien hintaan.

Juhlien hinta määräytyy viimeistään 7 vrk ennen juhlia ilmoitetun lapsimäärän mukaan.

Juhlien tilaus ja tiedustelut

Voit tilata Enkkusynttärit täyttämällä synttärilomakkeen, tai ottamalla yhteyden kielikouluun sähköpostitse info@kielikouluelf.fi tai puhelimitse 044 326 7677. Otettuasi yhteyttä lähdemme kartoittamaan synttäritilaa ja etsimään juhlille sopivaa ajankohtaa asiakkaan toiveiden sekä henkilökunnan, tilojen ja kakun saatavuuden pohjalta.