Espanjankerho

  • Espanjankielinen kerho noin 4-9 -vuotiaille
  • Pelataan, leikitään ja lauletaan espanjaksi
  • Verkatehtaankadun kerhohuoneella
  • Keskiviikkoisin kello 18.00-18.45

Espanjankerho kokoontuu syksyllä 2019 keskiviikkoisin kello 18.00-18.45 Kielikoulu ELF:n Verkatehtaankadun kerhohuoneella, aivan Parkin kentän kupeessa. Kerho on suunnattu noin 4-9 -vuotiaille, mutta ikäsuosituksesta voidaan joustaa suuntaan tai toiseen jos toiminta nähdään lapselle sopivana ja hyödyllisenä. Aiempaa kielitaitoa ei tarvitse, kaikki aktiviteetit suunnitellaan niin, että niihin pystyy osallistumaan, vaikka ei vielä espanjaa osaisikaan.

Kerho toteutetaan pienryhmäopetuksena, yhteen ryhmään mahtuu maksimissaan 8 lasta. Tarvittaessa järjestetään lisäryhmiä ennen kello 18 tai kello 19 jälkeen. Iltakerho on konseptiltaan kielisuihkun kaltainen: kerhossa pelataan, leikitään ja lauletaan espanjaksi ja opitaan samalla kuukauden teemasanastoa. Kerhossa tutustutaan myös espanjankielisten maiden kulttuuriin ja tapoihin erilaisten hauskojen aktiviteettien kautta.

Espanjankerho maksaa 39,80 € / kk (4 kertaa). Ensimmäinen kerhokerta pidetään syyskuun alussa, viikolla 36. Mukaan voi liittyä myös kesken kauden. Ilmoittautuminen on käynnissä ja paikat jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautumislomake löytyy täältä.