Espanjankerho

  • Espanjankielinen kerho noin 4-9 -vuotiaille
  • Pelataan, leikitään ja lauletaan espanjaksi
  • Verkatehtaankadun kerhohuoneella
  • Kaksi ryhmää, keskiviikkoisin kello 17.30-18.15 ja 18.30-19.15
  • Etäryhmät maanantai-iltaisin

Espanjankerho kokoontuu syksyllä 2020 keskiviikkoisin Kielikoulu ELF:n Verkatehtaankadun kerhohuoneella, aivan Parkin kentän kupeessa. Tarjolla on kaksi ryhmää, toinen kello 17.30-18.15 ja toinen 18.30-19.15. Kerho on suunnattu noin 4-9 -vuotiaille, mutta ikäsuosituksesta voidaan joustaa suuntaan tai toiseen jos toiminta nähdään lapselle sopivana ja hyödyllisenä. Aiempaa kielitaitoa ei tarvitse, kaikki aktiviteetit suunnitellaan niin, että niihin pystyy osallistumaan, vaikka ei vielä espanjaa osaisikaan.

Kerho toteutetaan pienryhmäopetuksena, yhteen ryhmään mahtuu maksimissaan 8 lasta. Iltakerho on konseptiltaan kielisuihkun kaltainen: kerhossa pelataan, leikitään ja lauletaan espanjaksi ja opitaan samalla kuukauden teemasanastoa. Kerhossa tutustutaan myös espanjankielisten maiden kulttuuriin ja tapoihin erilaisten hauskojen aktiviteettien kautta.

Espanjankerho maksaa 39,80 € / kk (4 kertaa). Ensimmäinen kerhokerta pidetään elokuussa, viikolla 34. Mukaan voi liittyä myös kesken kauden. Ilmoittautuminen on käynnissä ja paikat jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautumislomake löytyy täältä.