Etäopetus

Kielikerhoja livenä netissä 6-12 -vuotiaille – myös yksityisopetusta tarjolla

Kielikoulu ELF vetää noin 6–12 vuotiaille lapsille viikoittaisia englannin- ja espanjankerhoja netin välityksellä. Mukaan ovat tervetulleita kaikki englannista ja espanjasta kiinnostuneet lapset ympäri Suomea, aiempaan kielitaitoon katsomatta. Etäkerhossa tutustutaan kuukausittaiseen sanastoteemaan erilaisten hauskojen ja osallistavien aktiviteettien kautta. Lapset pääsevät leikkimään, laulamaan ja loruttelemaan. Järjestämme myös yksityisopetusta kaikenikäisille lapsille etäyhteydellä. Alla tarkempaa tietoa yksityisopetuksesta ja etäkerhoista.

Etäkerhot

Etäkerhot antavat maistiaisen vieraaseen kieleen vasta-alkajille ja pitää yllä jo aiemmin kieltä opiskelleen lapsen kehittyvää kielitaitoa. Etäkerhot tarjoavat myös mielekästä ja pedagogisesti laadukasta sisältöä viikkoon.

Kielikerhoissa opitaan ja kehitetään kerhon kieltä aktiivisesti toimien: laulujen, leikkien, pelien ja tarinoiden kautta. Käymme läpi kuukauden teemaa erilaisten hauskojen ja lasta osallistavien aktiviteettien kautta. Live-etäopetuksessa kerholainen osallistuu toimintaan aktiivisesti, saa luonnollista kielisyötettä ohjaajalta ja muulta ryhmältä ja pääsee viettämään aikaa ikätovereiden kanssa. Aktiviteetit valitaan kerholaisten kielitaito huomioiden ja kaikki pääsevät osallistumaan aiempaan kielitaitoon katsomatta!

Kerhot kokoontuvat kerran viikossa, 45 minuuttia kerrallaan. Kerhomaksu on 39,80€/kk kun kuukaudessa on neljä kerhokertaa. Opetus järjestetään pienryhmätoimintana, ryhmäkoko on 5-8 lasta.

Alta löydät syksyn 2021 etäopetustarjonnan. Ilmoittautua voit täyttämällä ilmoittautumislomakkeen.

Kerhot etäopetuksena Zoomissa

Etäenkkukerho sujuvasti englantia puhuville alakoululaisille (esimerkiksi toinen äidinkieli, kieliluokkatausta, ulkomailla opittu kieli tms.). KERHOAIKA SOVITAAN ILMOITTAUTUNEIDEN KESKEN

Etäenkkukerho sujuvasti englantia puhuville yläkoululaisille (esimerkiksi toinen äidinkieli, kieliluokkatausta, ulkomailla opittu kieli tms.). KERHOAIKA SOVITAAN ILMOITTAUTUNEIDEN KESKEN

Etäespanjankerho noin 6-10 -vuotiaille maanantaisin 18.00-18.45 (tarvittaessa rinnakkaisryhmä tiistaisin)

Yksityisopetus

Yksityisopetus voi olla hyvä lisä lapselle, jolla on koulussa jo muodollista englannin opetusta tai joka muusta syystä kaipaa lisää enkkupuuhaa päiviinsä. Yksityisopetus räätälöidään kunkin oppilaan yksilöllisiin tarpeisiin toiveidenne mukaisesti. Opetusta voidaan pitää myös pienryhmälle. Yksityisopetus toteutetaan live-etäyhteydellä. Tunneilla voidaan käydä läpi esimerkiksi yleistä sanastoa, kielioppia tai kirjallisuutta keskittyen enemmän kirjalliseen tai suulliseen kieleen tai harjoitella kumpaakin tasaisesti. Yksityistunneilla voidaan myös käydä lapsen kanssa koulusta tulleita tehtäviä yhdessä läpi, ja voimme antaa lapselle tehtäviä omalla ajalla tehtäväksi. Opetusmenetelminä suositaan hauskoja, lapsia osallistavia ja pelillisiä juttuja, aivan kuten kerhoissakin. Hinta 45 minuutin tuokiolle on 38 € ensimmäisestä lapsesta. Mahdolliset lisälapset 9,95 €. Oppilaalle voi varata haluamansa oppituntimäärän, peräkkäin samana päivänä tai useammalle päivälle jaettuna.

Yksityisopetuksesta voit kysellä lisää ottamalla yhteyttä kielikouluun.