Etäopetus

Enkkukerho päiväkoti-ikäisille ja 1–3-luokkalaisille netissä – myös yksityisopetusta tarjolla

Kielikoulu ELF vetää noin 3–10-vuotiaille lapsille viikoittaista englanninkerhoa netin välityksellä. Mukaan ovat tervetulleita kaikki englannista kiinnostuneet lapset ympäri Suomea, aiempaan kielitaitoon katsomatta. Etäenkussa tutustutaan kuukausittaiseen sanastoteemaan erilaisten hauskojen ja osallistavien aktiviteettien kautta. Lapset pääsevät leikkimään, laulamaan ja loruttelemaan englanniksi. Järjestämme myös yksityisopetusta kaikenikäisille lapsille etäyhteydellä. Alla tarkempaa tietoa yksityisopetuksesta ja Etäenkusta.

Yksityisopetus

Yksityisopetus voi olla hyvä lisä lapselle, jolla on koulussa jo muodollista englannin opetusta tai joka muusta syystä kaipaa lisää enkkupuuhaa päiviinsä. Yksityisopetus räätälöidään kunkin oppilaan yksilöllisiin tarpeisiin toiveidenne mukaisesti. Opetusta voidaan pitää myös pienryhmälle. Yksityisopetus toteutetaan live-etäyhteydellä, joten tunti on vielä vuorovaikutteisempi kuin Etäenkku. Tunneilla voidaan käydä läpi esimerkiksi yleistä sanastoa, kielioppia tai kirjallisuutta keskittyen enemmän kirjalliseen tai suulliseen kieleen tai harjoitella kumpaakin tasaisesti. Yksityistunneilla voidaan myös käydä lapsen kanssa koulusta tulleita etätehtäviä yhdessä läpi, ja voimme antaa lapselle tehtäviä omalla ajalla tehtäväksi. Opetusmenetelminä suositaan hauskoja, lapsia osallistavia ja pelillisiä juttuja, aivan kuten Etäenkussakin. Hinta 20 minuutin yksityistuokiolle videoyhteydellä on 19 € ja 45 minuutin tuokiolle 38 €. Oppilaalle voi varata haluamansa oppituntimäärän, peräkkäin samana päivänä tai useammalle päivälle jaettuna.

Etäenkku

Etäenkku antaa maistiaisen englannin kieleen vasta-alkajille ja pitää yllä jo aiemmin englantia opiskelleen lapsen kehittyvää kielitaitoa. Etäenkku tarjoaa myös mielekästä ja pedagogisesti laadukasta sisältöä viikkoon.

Etäenkussa perhe saa viikoittain linkin suljettuun YouTube-videoon, joka sisältää lasta osallistavaa enkkukerhon materiaalia. Etäenkkuvideoissa lauletaan englanninkielisiä lauluja, lorutellaan hauskoja loruja, luetaan kuvakirjoja ja harjoitellaan kuukauden teemasanoja erilaisten pelien ja leikkien avulla. Videon voi näyttää lapselle yhdessä erässä tai katsoa sitä vähän kerrallaan lapsen jaksamisen mukaan. Päiväkoti-ikäisen kanssa on hyvä katsoa video yhdessä, koululainen puolestaan voi katsoa videon yksinkin.

Joka viikko lapset saavat myös kotihaasteita, päiväkoti-ikäisille on yksi haaste viikossa ja koululaisille kaksi! Kotihaasteiden tarkoitus on osallistaa lasta sekä pitää yllä motivaatiota ja yhteyttä muihin lapsiin. Lapselle on varmasti jännää nähdä oma piirustus, loru tai tanssi seuraavan viikon etäenkkuvideolla.

Videoiden lisäksi lähetämme kuukausittain kerhokirjeen, jossa kerromme kerhon sisällöstä ja jaamme laulunsanat kerhossa hyödynnettyihin lauluihin. Mukana on myös tulostettavat kuvakortit kuukauden sanoista.

Etäenkkuun osallistuminen maksaa päiväkoti-ikäisten kerhoon ilmoittautuneille 27,80 € / perhe / 4 viikkoa ja kouluikäisille puolestaan 39,80 € / perhe / 4 viikkoa. Eskari-ikäisen voi ilmoittaa kumpaan kerhoon tahansa. Kerhopaikan voi irtisanoa milloin vain, jolloin laskutus päättyy käynnissä olevan viikon loppuun.

Etäenkku tarjoaa yhdessä videon ja kotihaasteen kanssa lapselle viikoittain osallistavaa, laadukasta ja hauskaa enkkupuuhaa vähintään 30 minuuttia päiväkoti-ikäiselle ja 45 minuuttia koululaiselle.

Ilmoittautumislomakkeen Etäenkkuun löydät täältä.

Yksityisopetuksesta voit kysellä lisää ottamalla yhteyttä kielikouluun.