Päiväleirit

    • Vieraskieliset päiväleirit koulujen loma-aikaan
    • Ohjelmassa hauskaa ammattitaidolla ohjattua kesäpuuhaa vieraalla kielellä
    • Sopii kaikille ummikosta äidinkieliseen puhujaan

Kielikoulu ELF järjestää koululaisten vieraskielisiä päiväleirejä koulujen loma-aikoina. Kursseilla tutustutaan viikoittaiseen teemaan hauskojen aktiviteettien kautta: laulamme, leikimme, tutkimme, opimme – ja teemme kaiken tämän kurssin kielellä.

Kurssit ovat olleet suosittuja niin kansainvälisten koulujen oppilaiden kuin muidenkin vieraista kielestä innostuneiden parissa. Kurssille ovat tervetulleita kaikki aiemmasta kielitaidosta riippumatta: mukana on ollut täysin äidinkielisiä lapsia sekä kurssin kieltä koulussa muutaman vuoden lukeneita, mutta paljon myös niitä, jotka eivät olleet vielä aloittaneet kielten opiskelua koulussa lainkaan. Kaikki ovat nauttineet leikeistä ja projekteista, eikä vieraskielinen ilmapiiri ole pelottanut edes ummikkoeskarilaisia! Ohjaajat puhuvat lapsille vain kurssin kieltä, mutta lapset saavat puhua keskenään mitä kieltä haluavat, ja ohjaajaltakin saa aina kysyä suomeksi. Esimerkiksi askarteluprojektin aikana onkin kuulunut kurssilaisen suusta muun muassa “Kenellä ne scissors nyt oikein on!?”

Kursseilla vietetään aikaa sisällä ja ulkona, pelataan, leikitään ja lauletaan paljon. Lisäksi uppoudutaan päivittäin johonkin kurssin teemaan liittyvään projektiin. Kursseilla tärkeintä on aina hauskanpito ja lomasta nauttiminen; kielitaidon kartuttaminen on vain hieno lisä! ELF-kursseilla kaikki toiminta tapahtuu leirin kielellä ja niinpä lounaallakin ruoka ’tilataan’ englanniksi/espanjaksi ohjaajalta (sanastokortteja apuna käyttäen). Osa toiminnasta tapahtuu iän ja taitotason mukaisissa pienryhmissä, osa puolestaan isomman porukan kanssa.

Kursseille on mahdollista osallistua puoli- tai kokopäiväisesti. Puolipäiväinen kurssiohjelma pidetään kello 10–14, kokopäiväiset kurssilaiset voivat saapua kello 8.00 alkaen ja heidän kotiinlähtöaikansa on viimeistään kello 16.00. Viisipäiväinen kurssiviikko maksaa puolipäiväisenä 115 euroa ja kokopäiväisenä 163 euroa per lapsi. Kursseille on mahdollista osallistua myös vain osaksi viikkoa ja osapäiväinen kurssilainen voi olla joinakin päivinä kokopäiväinen, jos kotiväen aikataulu sitä vaatii.

Kuulumisia kursseilta voit lukea kielikoulun blogista!

Tulevat leirit

Fantasy Expedition -talvilomaleiri

Talvilomalla leireillään taas englanniksi Tarmon Talolla Raunistulassa, tai koronatilanteen niin vaatiessa virtuaalisesti netissä!

Leirin nimi on Fantasy Expedition, eli luvassa on tutkimusretki fantasiamaailmaan! Leirin aikana sukelletaan myyttien, satujen ja taikojen keskelle erilaisten hauskojen englanninkielisten aktiviteettien avulla. Tutustumme legendoihin eri puolilta maailmaa, lapset saavat suunnitella oman satuseikkailun ja askartelemme mystisiä naamioita! Pelaamme tuttuun tapaan myös paljon sanastopelejä, leikimme ryhmäleikkejä, laulamme leirilauluja ja seikkailemme ulkona.

Koronatilanteen niin vaatiessa leiri järjestetään lähiopetuksen sijaan etäyhteydellä. Ilmoittautuessa voit valita haluatko lähileirin peruuntuessa paikan etäleiriltä. Voit myös ilmoittautua vain etäleirille niin halutessasi. Etäleirillä toimitaan yhdessä neljä tuntia päivässä, kaksi aamupäivällä ja kaksi iltapäivällä. Etäleirillä ohjelma koostuu yhdessä ruudun välityksellä pelattavista peleistä, lauluista ja projekteista. Loppukesällä järjestämämme etäleirihankkeen testileiri onnistui mainiosti ja palaute oli positiivista, joten tilanteen niin vaatiessa saadaan varmasti hauska leirikokemus taattua myös etänä!

Tervetulleita mukaan ovat kaikki koululaiset aiempaan kielitaitoon katsomatta. Mukana on yleensä kaiken tasoisia englanninpuhujia vasta-alkajista äidinkielisiin englanninpuhujiin.

Lähileirillä tarjoamme päivittäin lämpimän lounaan ja kokopäiväisille leiriläisille myös iltapäivän välipalan.

Leiri pidetään maanantaista perjantaihin 22.-26.2.2021 Raunistulassa, Tarmon Talolla.

Kokopäiväinen leiri (kello 8-16) maksaa 163 € ja puolipäiväinen leiri (kello 10-14) 115 €.

Mahdollisella etäleirillä ohjelmaa on päivittäin kello 9-11 ja 13-15. Lounastauon ajaksi lapset saavat haasteita kotona suoritettavaksi. Etäleirin hinta on 80 €.

Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Lisätietoa: info@kielikouluelf.fi tai 044 326 7677. Ilmoittautuaksesi täytätähän ilmoittautumislomakkeen.