Päiväleirit

    • Vieraskieliset päiväleirit koulujen loma-aikaan
    • Ohjelmassa hauskaa ammattitaidolla ohjattua kesäpuuhaa vieraalla kielellä
    • Sopii kaikille ummikosta äidinkieliseen puhujaan

Kielikoulu ELF järjestää koululaisten vieraskielisiä päiväleirejä koulujen loma-aikoina. Kursseilla tutustutaan viikoittaiseen teemaan hauskojen aktiviteettien kautta: laulamme, leikimme, tutkimme, opimme – ja teemme kaiken tämän kurssin kielellä.

Kurssit ovat olleet suosittuja niin kansainvälisten koulujen oppilaiden kuin muidenkin vieraista kielestä innostuneiden parissa. Kurssille ovat tervetulleita kaikki aiemmasta kielitaidosta riippumatta: mukana on ollut täysin äidinkielisiä lapsia sekä kurssin kieltä koulussa muutaman vuoden lukeneita, mutta paljon myös niitä, jotka eivät olleet vielä aloittaneet kielten opiskelua koulussa lainkaan. Kaikki ovat nauttineet leikeistä ja projekteista, eikä vieraskielinen ilmapiiri ole pelottanut edes ummikkoeskarilaisia! Ohjaajat puhuvat lapsille vain kurssin kieltä, mutta lapset saavat puhua keskenään mitä kieltä haluavat, ja ohjaajaltakin saa aina kysyä suomeksi. Esimerkiksi askarteluprojektin aikana onkin kuulunut kurssilaisen suusta muun muassa “Kenellä ne scissors nyt oikein on!?”

Kursseilla vietetään aikaa sisällä ja ulkona, pelataan, leikitään ja lauletaan paljon. Lisäksi uppoudutaan päivittäin johonkin kurssin teemaan liittyvään projektiin. Kursseilla tärkeintä on aina hauskanpito ja lomasta nauttiminen; kielitaidon kartuttaminen on vain hieno lisä! ELF-kursseilla kaikki toiminta tapahtuu leirin kielellä ja niinpä lounaallakin ruoka ’tilataan’ englanniksi/espanjaksi/saksaksi ohjaajalta (sanastokortteja apuna käyttäen). Osa toiminnasta tapahtuu iän ja taitotason mukaisissa pienryhmissä, osa puolestaan isomman porukan kanssa.

Kursseille on mahdollista osallistua puoli- tai kokopäiväisesti. Puolipäiväinen kurssiohjelma pidetään kello 10–14, kokopäiväiset kurssilaiset voivat saapua kello 8.00 alkaen ja heidän kotiinlähtöaikansa on viimeistään kello 16.00. Viisipäiväinen kurssiviikko maksaa puolipäiväisenä 115 euroa ja kokopäiväisenä 163 euroa per lapsi. Kursseille on mahdollista osallistua myös vain osaksi viikkoa ja osapäiväinen kurssilainen voi olla joinakin päivinä kokopäiväinen, jos kotiväen aikataulu sitä vaatii.

Kuulumisia kursseilta voit lukea kielikoulun blogista!

Tulevat leirit

Kielikoulu ELF järjestää talvilomalla 17.-21.2.2020 englanninkielisen leirin, jolle on tarjolla kokopäiväisiä ja osapäiväisiä paikkoja.

Drama Llama -leirillä vietetään englanninkielinen lomaviikko Tarmon Talolla puuhaten kaikkea hauskaa teatteriin liittyvää. Viikon aikana askarrellaan lavasteita, leikitään improvisaatioleikkejä sekä suunnitellaan ja harjoitellaan omaa englanninkielistä esitystä. Viikko huipentuu leirijuhlaan, jossa päästään esiintymään kotiväelle! Leiri sopii niin ilmaisutaidosta innostuneille lapsille, kuin niillekin, joille aihe on uusi. Jokaiselle löytyy mielestä puuhaa ja omannäköinen rooli esityksen valmistelussa. Kaikkien ei tarvitse esiintyä, jos se ei tunnu omalta jutulta! Teatterituokioiden lisäksi leiriviikkoon mahtuu tuttua leiripuuhaa: sanastopelejä, askartelua, lautapelejä, ryhmäleikkejä, ulkoilua ja vapaata leikkiä. Menossa mukana tietysti myös kielikoulun maskotti jättilaama!

Tervetulleita mukaan ovat kaikki koululaiset aiempaan kielitaitoon katsomatta. Mukana on yleensä kaiken tasoisia englanninpuhujia vasta-alkajista äidinkielisiin englanninpuhujiin.

Tarjoamme päivittäin lämpimän lounaan ja kokopäiväisille leiriläisille myös iltapäivän välipalan.

Leiri pidetään maanantaista perjantaihin 17.-21.2.2020 Raunistulassa, Tarmon Talolla.

Kokopäiväinen leiri (kello 8-16) maksaa 163 € ja puolipäiväinen leiri (kello 10-14) 115 €. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. 

Lisätietoa ja ilmoittautumiset: info@kielikouluelf.fi tai 044 326 7677. Voit myös ilmoittautua täyttämällä ilmoittautumislomakkeen.