Yksityisopetus

  • Tukiopetusta, koevalmennusta, kielitaidon ylläpitoa
  • Yksilön tarpeisiin räätälöity sisältö ja materiaalit
  • Lähiopetuksena tai etäopetuksena

Järjestämme yksityisopetusta lapsille tai nuorille, jotka tarvitsevat lisäopetusta englannissa koulua varten, haluavat muusta syystä oppia lisää tai joiden kielitaito tarvitsee ylläpitoa. Useimmiten yksityistunteja otetaan ennen ulkomaille muuttoa, kun halutaan parantaa lapsen kielitaitoa tai saada haltuun kielen perusteet ennen englanninkieliseen kouluun siirtymistä. Yksityistunnit ovat myös suosittuja ulkomailta Suomeen palaavien lasten keskuudessa, jolloin englanninkielisessä maassa tai kansainvälisessä koulussa hankittua kielitaitoa halutaan pitää yllä ja antaa lapselle mahdollisuuksia käyttää vierasta kieltä monipuolisesti. Asiakkainamme on myös ollut tukiopetusta kaipaavia nuorempia oppilaita ja ylioppilaskirjoituksiin valmistautuvia lukiolaisia.

Kielikoulu ELF:llä on laaja varasto erilaisia oppimateriaaleja, joista löytyy jokaisen oppijan tarpeisiin varmasti sopivia! Alakoululaisen kanssa voidaan harjoitella tai pitää yllä englantia pelkästään pelien, tarinakirjojen ja laulujen avulla tai vanhempien niin toivoessa voimme tehdä myös kirjallisia harjoituksia. Tukiopetusta tarvitsevan oppilaan kohdalla käytetään lapsen omaa oppikirjaa, muita oppikirjoja ja runsaasti muuta kielen oppimiseen rohkaisevaa materiaalia.

Tunnit voidaan pitää kielikoulun kerhohuoneella Turun keskustassa, etänä netissä, perheen kotona, koululla tai muussa sopivaksi katsotussa paikassa. Yksityistunnit maksavat 38€/45 minuuttia.